Wokgerecht
10 min
20 min
Woknoodles met Kippendij en Spitskool

Dit gerecht combineert sappige kippendijfilet met krokante spitskool en kleurrijke paprika. De noedels worden op smaak gebracht met sojasaus en samen met knapperige taugé geserveerd, voor een heerlijke smaakexplosie die in 30 minuten op tafel staat.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kippendijfilet400 gram
- Spitskool1 stuk
- Paprika2 stuks
- Sojasaus3 eetlepels
- Noodles300 gram
- Taugé100 gram
- Sesamolie1 eetlepel
- Knoflook2 teentjes
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de kippendijfilet in stukjes en marineer met sojasaus en geperste knoflook.
- 2Snijd de spitskool en paprika in dunne reepjes.
- 3Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
- 4Verhit sesamolie in een wok en bak de kippendijfilet goudbruin.
- 5Voeg de spitskool, paprika en taugé toe en roerbak 5 minuten.
- 6Voeg de gekookte noodles toe, meng goed door en serveer direct.