Wokgerecht
10 min
20 min

Woknoodles met Kippendij en Spitskool

Dit gerecht combineert sappige kippendijfilet met krokante spitskool en kleurrijke paprika. De noedels worden op smaak gebracht met sojasaus en samen met knapperige taugé geserveerd, voor een heerlijke smaakexplosie die in 30 minuten op tafel staat.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kippendijfilet
      400 gram
    • Spitskool
      stuk
    • Paprika
      stuks
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Noodles
      300 gram
    • Taugé
      100 gram
    • Sesamolie
      eetlepel
    • Knoflook
      teentjes

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de kippendijfilet in stukjes en marineer met sojasaus en geperste knoflook.
    • 2
      Snijd de spitskool en paprika in dunne reepjes.
    • 3
      Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
    • 4
      Verhit sesamolie in een wok en bak de kippendijfilet goudbruin.
    • 5
      Voeg de spitskool, paprika en taugé toe en roerbak 5 minuten.
    • 6
      Voeg de gekookte noodles toe, meng goed door en serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten