Hoofdgerecht
10 min
15 min
Wraps met Kalfsentrecote en Chinese Kool

Geniet van een smaakvolle en snelle maaltijd met deze wraps gevuld met sappige kalfsentrecote, knapperige Chinese kool, en geurige knoflook. Perfect voor een drukke doordeweekse avond, boordevol smaak, en klaar binnen 30 minuten.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kalfsentrecote2 stuks
- Chinese kool0.5 stuk
- Knoflook2 teentjes
- Wraps4 stuks
- Ui1 stuk
- Olijfolie2 eetlepels
- Sojasaus2 eetlepels
- Peper0.5 theelepel
- Zout0.5 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de kalfsentrecote in dunne plakjes en bestrooi met peper en zout.
- 2Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de kalfsplakjes kort aan beide zijden.
- 3Haal het vlees uit de pan en houd warm. Snijd de ui in dunne ringen en bak deze in dezelfde pan.
- 4Voeg fijngesneden knoflook en in reepjes gesneden Chinese kool toe en roerbak tot de kool zacht is.
- 5Roer de sojasaus erdoor en meng goed.
- 6Vul de wraps met het groentemengsel en de kalfsplakjes, rol op en serveer direct.