Hoofdgerecht
10 min
15 min

Wraps met Kalfsentrecote en Chinese Kool

Geniet van een smaakvolle en snelle maaltijd met deze wraps gevuld met sappige kalfsentrecote, knapperige Chinese kool, en geurige knoflook. Perfect voor een drukke doordeweekse avond, boordevol smaak, en klaar binnen 30 minuten.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kalfsentrecote
      stuks
    • Chinese kool
      0.5 stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Wraps
      stuks
    • Ui
      stuk
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Peper
      0.5 theelepel
    • Zout
      0.5 theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de kalfsentrecote in dunne plakjes en bestrooi met peper en zout.
    • 2
      Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de kalfsplakjes kort aan beide zijden.
    • 3
      Haal het vlees uit de pan en houd warm. Snijd de ui in dunne ringen en bak deze in dezelfde pan.
    • 4
      Voeg fijngesneden knoflook en in reepjes gesneden Chinese kool toe en roerbak tot de kool zacht is.
    • 5
      Roer de sojasaus erdoor en meng goed.
    • 6
      Vul de wraps met het groentemengsel en de kalfsplakjes, rol op en serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten