Pasta
10 min
20 min
Snelle Kalkoenschnitzel Caprese Pasta

Geniet van een smaakvolle Italiaanse maaltijd met een lekkere combinatie van mals kalkoenschnitzel, zachte mozzarella en geurige basilicum, geserveerd met al dente pasta. Dit gerecht is snel te bereiden en vol van smaak dankzij verse ingrediënten en een eenvoudige bereidingstechniek die je in slechts een halfuur een heerlijke maaltijd oplevert.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kalkoenschnitzel2 stuks
- Pasta200 gram
- Mozzarella100 gram
- Basilicum10 blaadjes
- Cherrytomaten150 gram
- Olijfolie2 eetlepels
- Zout1 snufje
- Peper1 snufje
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking tot deze al dente is, en giet daarna af.
- 2Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de kalkoenschnitzels in ongeveer 4-5 minuten per kant goudbruin en gaar. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
- 3Snijd de mozzarella in dunne plakjes en halveer de cherrytomaten.
- 4Verhit de resterende olijfolie in een andere pan en voeg de cherrytomaten toe. Bak ze kort tot ze zacht beginnen te worden.
- 5Meng de gekookte pasta met de cherrytomaten, plakjes mozzarella en verse basilicumblaadjes.
- 6Serveer de pasta met de kalkoenschnitzels ernaast en garneer met extra basilicum naar wens.