Pasta
10 min
20 min

Snelle Kalkoenschnitzel Caprese Pasta

Geniet van een smaakvolle Italiaanse maaltijd met een lekkere combinatie van mals kalkoenschnitzel, zachte mozzarella en geurige basilicum, geserveerd met al dente pasta. Dit gerecht is snel te bereiden en vol van smaak dankzij verse ingrediënten en een eenvoudige bereidingstechniek die je in slechts een halfuur een heerlijke maaltijd oplevert.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kalkoenschnitzel
      stuks
    • Pasta
      200 gram
    • Mozzarella
      100 gram
    • Basilicum
      10 blaadjes
    • Cherrytomaten
      150 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      snufje
    • Peper
      snufje

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking tot deze al dente is, en giet daarna af.
    • 2
      Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de kalkoenschnitzels in ongeveer 4-5 minuten per kant goudbruin en gaar. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
    • 3
      Snijd de mozzarella in dunne plakjes en halveer de cherrytomaten.
    • 4
      Verhit de resterende olijfolie in een andere pan en voeg de cherrytomaten toe. Bak ze kort tot ze zacht beginnen te worden.
    • 5
      Meng de gekookte pasta met de cherrytomaten, plakjes mozzarella en verse basilicumblaadjes.
    • 6
      Serveer de pasta met de kalkoenschnitzels ernaast en garneer met extra basilicum naar wens.
2025 © Eerlijk Eten