Roerbakgerecht
10 min
20 min

Zomerse Kipgyros Met Groenterijst

Geniet van een heerlijke en eenvoudige zomerse maaltijd met kipgyros en groenterijst. Deze snelle en smakelijke schotel combineert de hartige smaak van kipgyros met de frisse smaken van paprika, courgette en champignons. Een perfecte balans van smaak en textuur voor een doordeweeks diner!

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kipgyros
      400 gram
    • Rijst
      200 gram
    • Rode paprika
      stuk
    • Courgette
      stuk
    • Champignon
      150 gram
    • Knoflook
      teentjes
    • Ui
      stuk
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      0.5 theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 2
      Snijd de rode paprika, courgette en ui in dunne reepjes. Snijd de champignons in plakjes.
    • 3
      Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en fruit deze tot ze zacht zijn.
    • 4
      Voeg de kipgyros toe aan de pan en bak in 5 minuten goudbruin.
    • 5
      Doe de paprika, courgette en champignons erbij en roerbak alles samen voor 10 minuten, tot de groenten gaar zijn.
    • 6
      Breng op smaak met zout en peper. Serveer de kipgyros met de groenterijst.
2025 © Eerlijk Eten