Vleesgerecht
10 min
20 min

Ribeye Met Groenten Puree Verwennerij

Dit eenvoudige gerecht combineert sappige Ribeye Blonde d'Aquitaine met een smaakvolle puree van wortelen en doperwten. De vlees- en groentepuree duo biedt een evenwichtige mix van smaken en texturen perfect voor een doordeweekse avond. Serveer dit smakelijke en bevredigende gerecht binnen slechts 30 minuten.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Ribeye Blonde d'Aquitaine
      stuks
    • Wortelen
      300 gram
    • Doperwten
      200 gram
    • Aardappelen
      300 gram
    • Boter
      50 gram
    • Zout
      tl
    • Peper
      tl
    • Olijfolie
      el

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Schil de aardappelen en wortelen en snijd ze in stukken.
    • 2
      Kook de aardappelen, wortelen en doperwten in kokend water gedurende 15 minuten tot ze zacht zijn.
    • 3
      Verwarm ondertussen de olijfolie in een grillpan op middelhoog vuur.
    • 4
      Kruid de ribeye met zout en peper en grill deze aan beide zijden tot de gewenste gaarheid.
    • 5
      Giet de groenten af en stamp ze met boter tot een gladde puree. Breng op smaak met zout en peper.
    • 6
      Serveer de gegrilde ribeye met de groentepuree en geniet van dit smakelijke gerecht.
2025 © Eerlijk Eten