Roerbakgerecht
10 min
12 min

Knapperige Paksoi en Taugé Roerbak

Dit eenvoudige gerecht combineert de frisse smaken van paksoi en taugé met een hartige boemboe. Ideaal voor een snel en voedzaam diner dat binnen 30 minuten op tafel staat. Serveer het met witte rijst of noedels voor een complete maaltijd en geniet van een culinaire Oosterse ervaring.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Paksoi
      stoks
    • Taugé
      200 gram
    • Boemboe
      eetlepels
    • Sesamolie
      eetlepel
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Gember
      theelepel
    • Rode Peper
      stuk
    • Bosui
      stuks

    Aan de slag

    • 1
      Was de paksoi en snijd deze in stukken. Spoel de taugé goed af.
    • 2
      Verwarm de sesamolie in een grote pan of wok op middelhoog vuur.
    • 3
      Voeg de gehakte knoflook, gember en fijngesneden rode peper toe en bak kort tot de geuren vrijkomen.
    • 4
      Voeg de boemboe toe aan het mengsel en roer goed door.
    • 5
      Doe de paksoi en bosui in de pan en roerbak ongeveer 5 minuten tot de paksoi begint te slinken.
    • 6
      Voeg de taugé en sojasaus toe, en roerbak nog eens 2-3 minuten tot alles goed gemengd is.
    • 7
      Serveer direct, eventueel met gestoomde rijst of noedels.
2025 © Eerlijk Eten