Stoofpot
10 min
20 min

Snelle Gehakt-en-Wortel Stoof

Dit eenvoudige gerecht combineert gehakt, wortelen en ui tot een smaakvolle stoofpot die perfect is voor een snelle doordeweekse maaltijd. De smaken smelten samen in een rijke tomatensaus met een vleugje kruiden. Serveer het warm met een stuk knapperig brood. Met minimale voorbereiding en slechts een half uur kooktijd, maak je in no-time een voedzame maaltijd voor het hele gezin.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Gehakt
      400 gram
    • Wortelen
      stuks
    • Ui
      stuk
    • Tomatenblokjes
      blik
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Peper
      theelepel
    • Zout
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de ui en wortelen in kleine stukjes.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit de ui en knoflook tot ze glazig zijn.
    • 3
      Voeg het gehakt toe en bak het rul.
    • 4
      Voeg de wortelen en tomatenblokjes toe, breng op smaak met peper en zout en laat het geheel 15 minuten pruttelen.
2025 © Eerlijk Eten