Pasta
10 min
20 min
Makkelijke Merquezworst Met Paksoi Pasta

Geniet van een heerlijke Oosterse maaltijd met sappige merguez-worsten, knapperige paksoi en smaakvolle tomaat, gecombineerd met pasta. Deze maaltijd is perfect voor drukke dagen wanneer je iets snel, maar voedzaam wilt bereiden. Binnen een half uurtje staat dit kleurrijke gerecht al dampend op tafel!
Personen
-
+
Ingrediënten
- Lamsmerquezworst4 stuks
- Paksoi1 stuks
- Kerstomaatjes200 gram
- Spaghetti250 gram
- Knoflook2 teentjes
- Olijfolie2 eetlepels
- Sojasaus2 eetlepels
- Zwarte peper1 snufje
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking en giet af.
- 2Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngesneden knoflook toe en bak kort.
- 3Voeg de lamsmerquezworsten toe en bak ze in ongeveer 10 minuten gaar.
- 4Snijd de paksoi in grove stukken en halveer de kerstomaatjes.
- 5Voeg de paksoi en tomaatjes toe aan de pan met worst en bak deze kort mee.
- 6Meng de sojasaus en een snufje zwarte peper door het geheel.
- 7Voeg de uitgelekte spaghetti toe en meng goed door. Serveer direct.