Pasta
10 min
20 min

Makkelijke Merquezworst Met Paksoi Pasta

Geniet van een heerlijke Oosterse maaltijd met sappige merguez-worsten, knapperige paksoi en smaakvolle tomaat, gecombineerd met pasta. Deze maaltijd is perfect voor drukke dagen wanneer je iets snel, maar voedzaam wilt bereiden. Binnen een half uurtje staat dit kleurrijke gerecht al dampend op tafel!

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Lamsmerquezworst
      stuks
    • Paksoi
      stuks
    • Kerstomaatjes
      200 gram
    • Spaghetti
      250 gram
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Zwarte peper
      snufje

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking en giet af.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngesneden knoflook toe en bak kort.
    • 3
      Voeg de lamsmerquezworsten toe en bak ze in ongeveer 10 minuten gaar.
    • 4
      Snijd de paksoi in grove stukken en halveer de kerstomaatjes.
    • 5
      Voeg de paksoi en tomaatjes toe aan de pan met worst en bak deze kort mee.
    • 6
      Meng de sojasaus en een snufje zwarte peper door het geheel.
    • 7
      Voeg de uitgelekte spaghetti toe en meng goed door. Serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten