Salade
15 min
0 min

Frisse Radijssalade met Bleekselderij

Deze frisse radijssalade combineert de knapperigheid van bleekselderij met de pittige smaak van radijsjes. Het gerecht wordt aangevuld met komkommer en een lichte citroendressing, perfect voor een snelle lunch of bijgerecht. De smaken van de groenten komen samen in een eenvoudig en smakelijk gerecht dat binnen 30 minuten op tafel staat.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Radijsjes
      10 stuks
    • Bleekselderij
      stengels
    • Komkommer
      stuk
    • Citroensap
      eetlepels
    • Olijfolie
      eetlepel
    • Zout
    • Zwarte peper

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Was de radijsjes, bleekselderij en komkommer grondig.
    • 2
      Snijd de radijsjes in dunne plakjes.
    • 3
      Snijd de bleekselderij in dunne boogjes.
    • 4
      Snijd de komkommer in halve maantjes.
    • 5
      Meng de gesneden groenten in een grote kom.
    • 6
      Meng in een aparte kom het citroensap, olijfolie, zout en zwarte peper voor de dressing.
    • 7
      Giet de dressing over de groenten en meng goed door.
    • 8
      Serveer direct of laat even staan voor meer smaak.
2025 © Eerlijk Eten