Roerbakschotel
10 min
15 min

Sappige Black Angus met Roergebakken Chinese Kool

Geniet van een heerlijke Oosterse maaltijd met sappige Black Angus biefstuk gecombineerd met knapperige Chinese kool en bosui. Deze roerbak is eenvoudig te bereiden en zit boordevol heerlijke smaken met een Aziatische touch. Ideaal voor een snelle, smaakvolle maaltijd die je binnen 30 minuten op tafel hebt.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Black Angus biefstuk
      stuks
    • Chinese kool
      stuk
    • Bosui
      stuks
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Gember
      theelepel
    • Olie
      eetlepels
    • Peper
      theelepel
    • Zout
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de Black Angus biefstukken in dunne reepjes. Bestrooi met peper en zout.
    • 2
      Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak de biefstukreepjes kort aan tot ze net gaar zijn. Haal uit de wok en zet apart.
    • 3
      Snijd de Chinese kool in dunne reepjes en de bosui in ringetjes. Hak de knoflook fijn en rasp de gember.
    • 4
      Voeg in dezelfde wok indien nodig wat extra olie toe en fruit de knoflook en gember kort aan.
    • 5
      Voeg de Chinese kool toe en roerbak kort tot de kool net begint te slinken.
    • 6
      Doe de biefstukreepjes terug in de wok met de bosui en sojasaus, en roerbak alles nog een paar minuten samen.
    • 7
      Serveer direct met gekookte rijst of noedels naar keuze.
2025 © Eerlijk Eten