Muffins
10 min
20 min
Ei-Banaan Havermoutmuffins

Deze ei-banaan havermoutmuffins zijn snel en gemakkelijk te maken. Met de natuurlijke zoetheid van banaan en voedzame havermout, zijn ze een heerlijke snack of ontbijtoptie. Voeg indien gewenst noten of chocolade toe voor extra smaak.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Banaan2 stuks
- Ei2 stuks
- Havermout100 gram
- Bakpoeder1 theelepel
- Honing2 eetlepels
- Melk100 milliliter
- Vanille-extract1 theelepel
- Zout0.25 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en vet een muffinvorm in of plaats muffinpapiertjes.
- 2Prak de bananen in een grote kom en voeg de eieren en honing toe. Roer goed door elkaar.
- 3Voeg de havermout, melk, bakpoeder, vanille-extract en zout toe. Meng tot een glad beslag.
- 4Vul de muffinvormpjes voor driekwart met het beslag en bak de muffins 20 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn.