Muffins
10 min
20 min

Ei-Banaan Havermoutmuffins

Deze ei-banaan havermoutmuffins zijn snel en gemakkelijk te maken. Met de natuurlijke zoetheid van banaan en voedzame havermout, zijn ze een heerlijke snack of ontbijtoptie. Voeg indien gewenst noten of chocolade toe voor extra smaak.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Banaan
      stuks
    • Ei
      stuks
    • Havermout
      100 gram
    • Bakpoeder
      theelepel
    • Honing
      eetlepels
    • Melk
      100 milliliter
    • Vanille-extract
      theelepel
    • Zout
      0.25 theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en vet een muffinvorm in of plaats muffinpapiertjes.
    • 2
      Prak de bananen in een grote kom en voeg de eieren en honing toe. Roer goed door elkaar.
    • 3
      Voeg de havermout, melk, bakpoeder, vanille-extract en zout toe. Meng tot een glad beslag.
    • 4
      Vul de muffinvormpjes voor driekwart met het beslag en bak de muffins 20 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn.
2025 © Eerlijk Eten