Wraps
10 min
15 min

Romige Spinazie en Rundergehakt Wrap

Deze wrap combineert sappig rundergehakt met verse spinazie en een romige saus voor een heerlijke maaltijd. Met een vleugje ketjap manis en sambal krijgt het gerecht een licht zoete en pittige smaak. Ideaal als snelle doordeweekse maaltijd in de Oosterse keuken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Rundergehakt
      300 gram
    • Spinazie
      200 gram
    • Rode paprika
      stuk
    • Ketjap manis
      eetlepels
    • Sambal
      theelepel
    • Roman sla
      bladeren
    • Olie
      eetlepels
    • Peper
      smaak
    • Zout
      smaak

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verhit de olie in een koekenpan en bak het rundergehakt bruin.
    • 2
      Voeg de rode paprika toe en bak 3 minuten mee.
    • 3
      Meng de spinazie erdoor totdat deze wat is geslonken.
    • 4
      Voeg ketjap manis en sambal toe voor extra smaak, en breng op smaak met peper en zout.
    • 5
      Leg de romain sla als wrap op een bord en vul met het gehaktmengsel.
    • 6
      Rol de wraps op en serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten