Wraps
10 min
15 min
Romige Spinazie en Rundergehakt Wrap

Deze wrap combineert sappig rundergehakt met verse spinazie en een romige saus voor een heerlijke maaltijd. Met een vleugje ketjap manis en sambal krijgt het gerecht een licht zoete en pittige smaak. Ideaal als snelle doordeweekse maaltijd in de Oosterse keuken.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Rundergehakt300 gram
- Spinazie200 gram
- Rode paprika1 stuk
- Ketjap manis2 eetlepels
- Sambal1 theelepel
- Roman sla4 bladeren
- Olie2 eetlepels
- Peper0 smaak
- Zout0 smaak
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit de olie in een koekenpan en bak het rundergehakt bruin.
- 2Voeg de rode paprika toe en bak 3 minuten mee.
- 3Meng de spinazie erdoor totdat deze wat is geslonken.
- 4Voeg ketjap manis en sambal toe voor extra smaak, en breng op smaak met peper en zout.
- 5Leg de romain sla als wrap op een bord en vul met het gehaktmengsel.
- 6Rol de wraps op en serveer direct.