Roerbakgerecht
10 min
20 min

Paksoi Engehaktrio Met Paprikacharm

Dit eenvoudige maar heerlijke gerecht combineert de aardse smaak van gehakt met de knapperigheid van paksoi en de zoetheid van paprika. Het is een kleurrijke en voedzame maaltijd die snel op tafel staat. Perfect voor drukke doordeweekse avonden en ideaal om je gezinsleden aangenaam te verrassen.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Paprika
      stuks
    • Gehakt
      250 gram
    • Paksoi
      stuks
    • Shiitake
      100 gram
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Gember
      stukje
    • Sesamolie
      eetlepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de paprika en paksoi in reepjes en de shiitake in plakjes. Hak de knoflook en gember fijn.
    • 2
      Verhit de sesamolie in een grote pan en bak het gehakt rul. Voeg de knoflook en gember toe en bak kort mee.
    • 3
      Voeg de paprika en shiitake toe aan de pan en roerbak vijf minuten op middelhoog vuur.
    • 4
      Voeg de paksoi en sojasaus toe en roerbak nog vijf minuten tot de groenten gaar maar nog knapperig zijn.
    • 5
      Serveer direct en geniet van een kleurrijke en smaakvolle maaltijd.
2025 © Eerlijk Eten