Roerbakgerecht
10 min
20 min
Paksoi Engehaktrio Met Paprikacharm

Dit eenvoudige maar heerlijke gerecht combineert de aardse smaak van gehakt met de knapperigheid van paksoi en de zoetheid van paprika. Het is een kleurrijke en voedzame maaltijd die snel op tafel staat. Perfect voor drukke doordeweekse avonden en ideaal om je gezinsleden aangenaam te verrassen.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Paprika2 stuks
- Gehakt250 gram
- Paksoi1 stuks
- Shiitake100 gram
- Sojasaus3 eetlepels
- Knoflook2 teentjes
- Gember1 stukje
- Sesamolie1 eetlepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de paprika en paksoi in reepjes en de shiitake in plakjes. Hak de knoflook en gember fijn.
- 2Verhit de sesamolie in een grote pan en bak het gehakt rul. Voeg de knoflook en gember toe en bak kort mee.
- 3Voeg de paprika en shiitake toe aan de pan en roerbak vijf minuten op middelhoog vuur.
- 4Voeg de paksoi en sojasaus toe en roerbak nog vijf minuten tot de groenten gaar maar nog knapperig zijn.
- 5Serveer direct en geniet van een kleurrijke en smaakvolle maaltijd.