Roerbakgerecht
10 min
20 min
Snelle Paksoi Kip Roerbak

Deze snelle paksoi kip roerbak is een perfecte, gezonde maaltijd voor doordeweekse avonden. Malse kipfilet wordt gecombineerd met frisse paksoi en champignons voor een smaakvolle Oosterse ervaring. Voeg een beetje sojasaus en knoflook toe voor extra smaak, en je hebt een bevredigend gerecht dat lekker bij rijst of noedels past.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kipfilet2 stuks
- Paksoi1 stuk
- Champignons200 gram
- Knoflook2 teentjes
- Sojasaus3 eetlepels
- Zonnebloemolie2 eetlepels
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de kipfilet in dunne reepjes en de paksoi en champignons in stukken.
- 2Verhit de zonnebloemolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
- 3Bak de kipfilet goudbruin en gaar in ongeveer 5 minuten.
- 4Voeg de knoflook toe en roerbak kort mee.
- 5Doe de champignons erbij en roerbak voor nog eens 3 minuten.
- 6Voeg de paksoi en sojasaus toe, en roerbak alles tot de paksoi beetgaar is.
- 7Serveer het gerecht warm met rijst of noedels.