Roerbakgerecht
10 min
20 min

Snelle Paksoi Kip Roerbak

Deze snelle paksoi kip roerbak is een perfecte, gezonde maaltijd voor doordeweekse avonden. Malse kipfilet wordt gecombineerd met frisse paksoi en champignons voor een smaakvolle Oosterse ervaring. Voeg een beetje sojasaus en knoflook toe voor extra smaak, en je hebt een bevredigend gerecht dat lekker bij rijst of noedels past.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kipfilet
      stuks
    • Paksoi
      stuk
    • Champignons
      200 gram
    • Knoflook
      teentjes
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Zonnebloemolie
      eetlepels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de kipfilet in dunne reepjes en de paksoi en champignons in stukken.
    • 2
      Verhit de zonnebloemolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
    • 3
      Bak de kipfilet goudbruin en gaar in ongeveer 5 minuten.
    • 4
      Voeg de knoflook toe en roerbak kort mee.
    • 5
      Doe de champignons erbij en roerbak voor nog eens 3 minuten.
    • 6
      Voeg de paksoi en sojasaus toe, en roerbak alles tot de paksoi beetgaar is.
    • 7
      Serveer het gerecht warm met rijst of noedels.
2025 © Eerlijk Eten