Eenpansgerecht
10 min
20 min

Kalfsworst Met Romige Paprikasaus

Dit gerecht combineert heerlijk sappige kalfsworstjes met een romige paprikasaus. Het is eenvoudig te maken in slechts 30 minuten en biedt een smaakvolle ervaring die perfect past binnen de Duitse keuken. Ideaal voor een snel en bevredigend diner.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kalfsworst
      stuks
    • Rode paprika
      stuks
    • Ui
      stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zure room
      200 gram
    • Paprikapoeder
      theelepel
    • Zout
      snuf
    • Peper
      snuf

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de ui, knoflook en rode paprika in fijne stukjes.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de kalfsworstjes rondom bruin.
    • 3
      Haal de worstjes uit de pan en zet apart. Bak in dezelfde pan de ui, knoflook en paprika tot ze zacht zijn.
    • 4
      Voeg de paprikapoeder toe en roer goed. Doe de worstjes terug in de pan.
    • 5
      Roer de zure room door de saus en breng op smaak met zout en peper. Laat alles 10 minuten zachtjes sudderen.
    • 6
      Serveer de kalfsworstjes met de romige paprikasaus over rijst of pasta.
2025 © Eerlijk Eten