Roerbakschotel
10 min
15 min

Paksoi en Venkel Roerbak Express

Dit eenvoudige gerecht combineert de frisse smaak van paksoi met de anijsachtige venkel, aangevuld met knapperige champignons. Het is licht, smakelijk en perfect voor een doordeweekse avond als je weinig tijd hebt en toch gezond wilt eten. Deze roerbak is een uitstekende aanvulling op de Oosterse keuken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Paksoi
      stuk
    • Venkel
      stuk
    • Champignons
      200 gram
    • Knoflook
      teentjes
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Sesamolie
      eetlepel
    • Rode peper
      stuk

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de paksoi en venkel in fijne repen en de champignons in plakjes.
    • 2
      Hak de knoflook en rode peper fijn.
    • 3
      Verhit de sesamolie in een grote pan of wok op middelhoog vuur.
    • 4
      Voeg de knoflook en rode peper toe en roerbak 1-2 minuten tot ze geuren.
    • 5
      Voeg de venkel en champignons toe en roerbak 5 minuten tot ze zacht beginnen te worden.
    • 6
      Voeg de paksoi en sojasaus toe en roerbak nog 5 minuten tot alles gaar is.
2025 © Eerlijk Eten