Roerbakschotel
10 min
15 min
Paksoi en Venkel Roerbak Express

Dit eenvoudige gerecht combineert de frisse smaak van paksoi met de anijsachtige venkel, aangevuld met knapperige champignons. Het is licht, smakelijk en perfect voor een doordeweekse avond als je weinig tijd hebt en toch gezond wilt eten. Deze roerbak is een uitstekende aanvulling op de Oosterse keuken.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Paksoi1 stuk
- Venkel1 stuk
- Champignons200 gram
- Knoflook2 teentjes
- Sojasaus3 eetlepels
- Sesamolie1 eetlepel
- Rode peper1 stuk
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de paksoi en venkel in fijne repen en de champignons in plakjes.
- 2Hak de knoflook en rode peper fijn.
- 3Verhit de sesamolie in een grote pan of wok op middelhoog vuur.
- 4Voeg de knoflook en rode peper toe en roerbak 1-2 minuten tot ze geuren.
- 5Voeg de venkel en champignons toe en roerbak 5 minuten tot ze zacht beginnen te worden.
- 6Voeg de paksoi en sojasaus toe en roerbak nog 5 minuten tot alles gaar is.