Pastagerecht
10 min
20 min

Romige Courgette Ravioli Verrassing

Geniet van een heerlijk romige ravioli met een vleugje courgette en ui in slechts 30 minuten. Deze smakelijke Italiaanse maaltijd is perfect voor een drukke avond waarop je toch een beetje luxe wilt ervaren. De romige saus omarmt de ravioli en de groenten, wat zorgt voor een heerlijke balans van smaken en texturen.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Ravioli
      500 gram
    • Courgette
      stuk
    • Ui
      stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Slagroom
      200 milliliter
    • Parmezaanse kaas
      50 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      snufje
    • Peper
      snufje

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de courgette in dunne plakjes en hak de ui en knoflook fijn.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en voeg de ui en knoflook toe. Bak tot de ui glazig is.
    • 3
      Voeg de courgette toe en bak tot deze zacht begint te worden.
    • 4
      Kook ondertussen de ravioli volgens de instructies op de verpakking.
    • 5
      Voeg de slagroom aan de pan toe, samen met een snufje zout en peper. Roer goed door.
    • 6
      Giet de ravioli af en voeg toe aan de pan met de saus. Meng goed zodat alle ravioli bedekt zijn in de saus.
    • 7
      Serveerd warm met geraspte Parmezaanse kaas eroverheen.
2025 © Eerlijk Eten