Roerbakgerecht
10 min
20 min

Aziatische Entrecôte Met Sesamnoedels

Deze eenvoudige Aziatische maaltijd combineert de malse textuur van grasgevoerde entrecôte met de rijke smaken van een sesam-soja saus, geserveerd met snelle noedels en knapperige groenten. Ideaal voor een drukke doordeweekse avond wanneer u in slechts 30 minuten een smaakvolle oosterse ervaring wilt creëren.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Entrecôte
      stuks
    • Noedels
      200 gram
    • Sesamolie
      eetlepels
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Gember
      stukje
    • Rode paprika
      stuk
    • Wortel
      stuk
    • Lente-ui
      stengels
    • Sesamzaadjes
      eetlepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet apart.
    • 2
      Snijd de entrecôte in dunne plakjes. Verhit 1 eetlepel sesamolie in een pan en bak de entrecôte snel aan beide kanten.
    • 3
      Haal de entrecôte uit de pan en voeg de resterende sesamolie toe. Bak hierin de fijngehakte knoflook, geraspte gember, gesneden paprika, en wortel kort aan.
    • 4
      Voeg de noedels toe aan de pan, samen met sojasaus. Meng goed en verwarm door.
    • 5
      Serveer de noedels met de gesneden entrecôte erop en garneer met gesneden lente-ui en sesamzaadjes.
2025 © Eerlijk Eten